Vuxenpoäng?

Idag fick jag vakna upp till hans andetag och varma famn. Idag fick jag vakna upp till hans leende och pussar på pannan. Idag fick jag vakna upp med honom med stort H. Aldrig någonsin kommer jag att ta detta för givet - aldrig någonsin kommer jag att glömma de underbara ögon som ser på mig och säger "Du är så fin, älskling".
 
Efter en mysig morgon med mycket sömn väntades bio och middag med Lisa och Yassi. Alltid lika kul att träffa likasinnade människor. Det är sällan man möter personer med samma konstiga humor och värderingar som en själv, men dessa två brudar lyckas verkligen.
 
18/9 - Lisa 20 år!
 
Igår rullade lönen in och jag har helt plötsigt mer pengar än vad jag någonsin har haft på fickan. Jag gav mig själv ett löfte: "Jag ska inte köpa ett enda klädesplagg/ bodybutter/ kroppstvål denna månad". Sådant som jag är en shoppaholicer då det kommer till... Istället tittade jag på min säng och kände att det vore skönt med nya sängkläder, och nu sitter jag här, en storbeställning på "Jotex" senare, mer belåten än vad jag var för 60 minuter sedan. Vuxenpoäng? - Jo, men visst.
 
 
 
Med kärlek,
Veronica