Såret omlagt, håret uppfräschat och julkonsert på söndag.

Idag var jag till Hälsocentralen och lade om såret sedan operationen i måndags. Allt såg fint ut och jag fick ett mindre förband så nu kan jag åtminstonde ha mina stallskor på mig, de vanliga skorna trycker lite för mycket fortfarnade. Jag ska tillbaka på måndag för att se att såret torkar som det ska, sedan ska det väl rulla på som det gjorde sist jag operarade, förutom att jag inte har någon ny nagel att vänta på, förstås. Zellah fick komma hem idag igen, nu då jag kan ta mig fram utan att halta så extremt. Ni anar inte hur mycket man saknar att kunna dra på sig skorna och bara ta en promenad, då man inte kan - men ikväll ska jag allt njuta av att gå ut på kvällspinken, trots mina klumpiga stallskor.
 
* * * * * * * * * *
 
Jag var även till frisören och fräschade upp håret lite idag. Vi gjorde min ombre synligare/ljusare, tillslut kanske vi lyckas få den helt åt den blonda hållet. Just nu är den lite för varm (åt det röda/gula) hållet, men bättre än innan. Tidigare syntes ombren enbart i vissa ljus och var svår att lägga märket till, nu syns det betydligt mycket mer och det kommer ta ett tag att vänja sig!
 
 
Som ni ser så är det lite ljusare, men mitt bruna hår är mer åt det svartbruna hållet som vanligt, möjligtvis lite ljusare än vanligt, men bilden vill inte göra sig tillrätta. På förebilden kan vi se en liiiten tendens till en ombre, men då står jag även framför fönstret i dagsljus, så ni kan ju tänka er hur lite den syntes tidigare...
 
Jag är i varje fall helnöjd! Fortsätter vi såhär så kommer det till tillslut bli den nyans jag vill ha. Man måste ju börja någonstans. Det känns dock lite konstigt att titta ned på sina hårtoppar och se att dem nästintill är blonda, då man är van vid svartbrunt. 
 
Såg nu att jag har olika textsnitt på "Före" och "Efter" - piinsamt, men den bjuder jag på. Allt kan inte går helt felfritt jämt!
 
* * * * * * * * * *
 
På söndag är den julkonsert i Ovanåkers Kyrka kl 18.00 som jag, om allt går som planerat, ska sjunga på. Kom gärna dit och få lite julstämning nu då det är så pass nära till Tomtens ankomst! Jag är lite småförskyld, men min halsont har försvunnit så vi får hålla tummarna för att mina stämband håller sig friska.
 
Imorgon måste jag ta ett ryck och hitta en praktikplats för januari månad, annars kommer Arbetsförmedlingen och jagar mig. Har ni något tips på vad som skulle passa mig, så hojta till! Sedan sover jag hos mamma då hon ska på kryssning och djuren behöver passning. 
 
Nu blir det till att diska och sedan gå ut på kvällspinken med Zellah. De sista julklapparna är betalda och nu är det bara julgranen som ska tas in och kläs. Gud, vad jag älskar juletider!
 
Veronica